Timingen ble plutselig perfekt for å gi seg.

Manchester United kommer nok ikke til å gi seg før en ny erfaren, men ung ving av verdensklasse som går ut på Old Trafford for det første bildet. Jadon Sancho-historien er langt fra over, men sammenlignet med forrige sommer, er United ikke i nærheten av å være så desperate etter å slenge over milliarden til Borussia Dortmund.

Ifølge Sport Bild tok Woodward og gjengen et valg om å gå for et sterkt alternativ til Sancho allerede forrige sommer: Kingsley Coman, vingen som behersker begge kantene. Den tyske avisen hevder både United og City la inn solide bud på den franske Bayern-spilleren.

Les: Solskjær viser igjen hvorfor United er bedre stilt uten Mourinho

Karl-Heinz Rummenige sa promt: Nein, not for sale. Coman ble, og fikk med seg den historiske sesongen for Bundesliga-giganten.

For noen uker siden begynte det å komme signaler fra 24-åringen om at han tenker seg å forlenge kontrakten med Bayern som går ut i 2023. Likevel, Sport Bild hevder United har to kraftige incentiver som skal overbevise ham om Destination Old Trafford:

  1. Ukelønn til 250 000 pund (fra 140 000 pund hos Bayern)
  2. Garantier om at høyrevingen «er hans» (med Greenwood trolig på vei til en mer sentral posisjon på topp)

Hos Bayern må Coman kjempe mot kanoner som Serge Gnabry og Leroy Sané.

Noe må ha trigget Coman, for ifølge Sport Bild har United allerede vært i kontakt med Comans representanter for en potensiell overgang i sommer.

Og Bayerns krav hvis det viser seg at Coman er tapt for klubben? Ifølge den tyske avisen snakkes det om rundt en halv milliard kroner.

I sterk kontrast til Dortmunds forventninger for å slippe Sancho, må man vel kunne si.

Les: Nå skjønner vi hvorfor Jude Bellingham måtte si nei til Manchester United