Thanks, Eddie. (foto: united, twitter)

Det er ikke første gang, og det blir sikkert ikke siste. På søndag dro The Mirror til og hevdet at det kommer et bud på Manchester United på rundt 35 milliarder kroner.

Det har versert rykter om at den saudiske kronprinsen, Mohammad Bin Salman, har sendt bud allerede to ganger. Etter at The Mirror påståelig hevdet at nummer tre var på vei, måtte styrelder Ed Woodward ut for å skape en slags ro.

Les: Guardiola: Manchester City ikke gode nok for trofeet

Det er ikke Woodward som forvalter aksjene til Glazer-familien som har eiet klubben siden 2005, men bør ha litt kjennskap til hva som skjer hos de amerikanske eierne.

Så vi gir Woodward ordet:

-Basert på hva jeg har sett så er de her for det lange løp. Hva tilbud og pris angår, så forstår jeg det slik at det ikke har vært noen forhandlinger om pris eller noe av den slags. Alle samtaler vi har er basert på fremtiden, sier Woodward til supporterkanalen United We Stand.

Les på Popidol: Disney + «teaser» lansering med episk 3 timers trailer – snacks kreves

Vi ble ikke noe spesielt klokere, men må tolke det som at det ikke skjer noe denne uken. Utover det får vi vente å se. Verdens største klubb vil alltid være i spill hvis eierne sender antydning til salgssignaler.

Les: Koeman har Barcelona-klausul i kontrakten