Ronald Koeman i Barcelona drakt.

Styrelederen i det nederlandske fotballforbundet røper overfor den spanske avisen at landslagssjef Ronald Koeman kan si opp kontrakten sin og reise til Barcelona hvis han får tilbud om jobb.

Ronaldo Koeman har en helt unik høyrefot som i sin tid scoret bøttet inn mål for Barcelona  til tross for at var forsvarsspiller (defensiv midtbanespiller). Han satte inn 82 mål på 252 kamper for FC Barcelona, ​ mens han spilte for klubben fra 1989 til 1995.

Les: Sky Sports: Emre Can kan hentes til Premier League i januar

I tillegg var han med  å vinne fire spanske titler og Champions European Cup. – Det har satt sine spor, både hos den nederlandske landslagstreneren og hos Barcelona.

Nå avslører styrelederen i det nederlandske fotballforbundet, Nico-Jan Hoogma, at Koeman har en klausul i kontrakten sin som gjør at han kan ta jobben i Barcelona hvis han blir tilbudt den etter EM i 2020.

«Koeman har alltid vært åpen om sitt ønske om å bli manager for Barcelona en dag. Vi må se hva fremtiden bringer i denne forbindelse» sa Hoogma til den spanske avisen Mundo Deportivo.

«Suksess med det nederlandske landslaget kan godt føre en til Barcelona. Men vi håper Koeman fortsatt er med oss ​​også etter verdensmesterskapet i Qatar i 2022» sier Hoogma.

Les på Popidol: Streiket i begynnelsen av kampen fikk ikke det resultatet de håpet på