The missing link for City i Champions League. (foto: aston villa, twitter)

Utviklingen til Aston Villa-kapteinen har vært ekstrem de siste sesongene. Når Grealish i tillegg viser at han er en naturlig del av De Tre Løvene, begynner dette virkelig å nærme seg noe stort. Roy Keane går lenger, og trekker frem en av den største United-angrepsstjernene (sorry, Beckham) for å beskrive hvilken rolle Grealish har på laget.

Selv om de sterkeste ryktene tyder på at det er Manchester City som styrer mot en Grealish-overgang, banker United-hjertet til Keane for at 25-åringen ender i den røde delen av byen.

Les: Barcelona er endelig ferdig med å gruble

Etter Englands 1-0 seier over Østerrike der Grealish stilte fra start, var Keane overraskende sprudlende (for ham å være).

-Han (Grealish) er en pure quality player. Hver gang jeg ser han spille, påvirker han kampen. Jeg ser det som vanskelig å holde ham utenfor startelleveren. Han kan bli the star man for England, han får ting til å skje , begynner Keane på ITV etter landskampen.

-Han har motet og ønsker alltid ballen in tight areas. Som Cristiano Ronaldo hos Portugal, du trenger spillere som dette på laget ditt. Han er outstanding, kommer det fra Keane.

Les på F7: Norsk idrett har mistet rundt 185 000 medlemskap

The Athletic hevder Grealish har en større dragning mot City enn mot United. Villa har ingen planer om å selge Grealish, men får Keane rett om at 25-åringen blir en av de store stjernene i EM, da er det heller tvilsomt at City, United eller en av de andre toppene kan vente.

Les: Ancelotti må stå på gangen i Ramos-forhandlingen