(foto: real, twitter)

Nå er det ikke naturlig at en ny Real-manager kommer inn og påvirker forhandlinger som har pågått i måneder, men det er Ancelotti som skal lede klubben som påvirkes av om det blir med eller uten kapteinen.

Er det opp til Ancelotti, skal Ramos overtales til å bli.

Les: Veldig tydelige på at Micke Stahre ikke er sparket, men solgt

-Jeg kan ikke forestille meg Real Madrid uten Sergio Ramos… Det er klart at Ramos er en meget viktig spiller og har vært fundamentet for mye suksess for denne klubben. Jeg vet at det er dialog om kontraktsforlengelse, men jeg kjenner ikke detaljene. Når jeg gjør det, så kan jeg fortelle mer, sier Ancelotti ifølge Bold.

Jeg vet at det er dialog, sier Ancelotti fra sin posisjon på gangen.

Les på Engelske klubber: De 9 råeste scoringene i Premier League 2020/21

I Champions League-finalen mot Atletico Madrid i 2014 var det Sergio Ramos som utlignet for Ancelotti på overtid og ga Real grunnlaget for 4-1 seieren.

Ancelotti er henvist til gangen under forhandlingene, men det er ingen tvil om hvilket utfall Real Madrid-manageren krysser fingrene for.

Les: Gir opp Declan Rice, beveger seg til nestemann på lista