Sancho. (foto: united, twitter)

Forrige sommer hadde Jadon Sancho et bein i den røde delen av Manchester. Borussia Dortmund sto hardt på sitt, og boltet igjen utgangsdøra. Mentalt hadde tydeligvis spilleren allerede forlatt Bundesliga-klubben, for da Sancho hadde en spesielt seig sesongstart, gikk sportsdirektøren ut og innrømmet at engelskmannen måtte jobbe for å omstille seg.

Sancho tok seg inn på slutten av sesongen etter et lengre skadeavbrekk, og fikk sin retur til balløya i sommer.

Les: Phil Jones har kommet seg ut av det dypeste mørke i kjelleretasjen

236 minutter på banen har det blitt i United-drakt, fordelt over 6 kamper. Poengløs og fortsatt ikke spesielt godt tilpasset det som skjer ute på banen hos United.

Noen skriker om: Bomkjøp! Roy Keane mener det heller handler om å face the facts.

-Han skal nok klare seg. Han har vært i klubben i hva, to måneder? Det har vært mange endringer, nye spillere har kommet til klubben. Gi gutten a break, begynner iren til Sky Sports.

Les på Popidol: Ikke lurt å angripe en Jujitsu-verdensmester selv om han er bare 16 år gammel

-Han holder fortsatt på å lære faget sitt. Han er fortsatt en ung spilller, det er store forventninger. Han har kommet til en ny klubb hvor han helt sikkert ikke er stjernespilleren, så han er lengre nede på pecking order, og det skal han venne seg til. Gi ham en sjanse, avslutter Keane.

Nå skal det jobbes. (foto: united, twitter)

Nesten ni hundre millioner kroner er invistert i Jadon Sancho. Markedsavdelingen har fått sine kule bilder med 21-åringen og supporterdrakter med nr. 25 solgt til fans i hele verden. Roy Keane lover at det bare er et tidsspørsmål før investeringen også kommer i arbeid på gressmatta.

Les: United-seieren som hadde alt