Jones tilbake etter en lang tur ned i kjelleren.

Først i september i år har United-spilleren kunnet fungere som profesjonell fotballspiller. Skadeoppholdet siden 12. juni 2020 har vært like langvarig som det har vært tøft. Phil Jones gir oss et bilde på at du ikke er maskin selv om du spiller for en av verdens største klubber og har ukelønn på ni hundretusen kroner.

-Jeg har aldri vært så langt nede som menneske. Jeg pleide å komme tilbake fra treningsanlegget og være helt ødelagt. Hodet mitt var et kaos, jeg gråt. Jeg sa til konen min: Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre». Jeg husker at vi gråt begge to, begynner Jones til The Times.

Les: United-seieren som hadde alt

-Det var mange ganger jeg følte meg som en forferdelig far. Du prøver å bruke energien på barna dine, men jeg kunne ikke, fortsetter Jones.

United-spilleren gjør noe så uvanlig som å dele sine svakheter med verden.

-Jeg satt på telefonen min eller var kilometer unna. Jeg er ikke redd for å si noe av dette her. Folk og fotballspillere vil sette opp en fasade om at alt er ok, men du vet ikke hva som skjer bak lukkede dører, kommer det fra Jones.

Les på Popidol: Skal gjenskape 1980 -tallets vampyrklassiker ‘The Lost Boys’

Skal tilbake til dette.

Som valgte å ikke stenge sin egen kjellerdør. Nå er 29-åringen så smått kommet tilbake og har fått med seg to reservelagskamper i september.

Vi heier på deg, Jones!

Les: Danny Welbeck tilbake som matchvinner