Mikael Lustig

Mens storklubben Celtic, som Mikael Lustig ble en del av etter Rosenborg i 2012, leter etter en ny manager har midlertidig manager Neill Lennon skrytt den svenske landslagsspilleren opp i skyene. 

Likevel har ikke klubben klart å bli enige om en ny avtale, noe den svenske hovesstadsklubben AIK har lagt merke til.

Les: BBC: José Mourinho har fått nytt tilbud om managerjobb

I januar 2012 forlot Mikael Lustig Rosenborg og dro til Celtic. – Der har han vært siden, men nå kan han hans tid i den skotske storklubben være over. Kontrakten hans går ut denne sommeren.

At Celtic ikke har hatt en permanent manager siden Brendan Rodgers dro til Leicester tidligere i år har trolig gjort det vanskelig for klubben å bestemme seg for om de vil forlenge med 32-åringen.

Tidligere har AIKs sportssjef, Björn Wesström, bekreftet at de har hatt innledende samtaler med den tidligere Lerkendal-yndlingen. Malmö skal også ha vist interesse.

Lustig rakk å få godt over 100 kamper for Rosenborg fra 2008 til 2011 – han har 75 landskamper for Sverige og tre mesterskap på CV-en.

Les: Krangler så bustene fyker på San Siro

I Celtic har han nesten 250 kamper på samvittigheten.

Midlertidig manager i Celtic Neill Lennon vil at Celtic skal forlenge med Lustig.

– Han er en briljant spiller og en briljant person. Jeg hadde beholdt ham, om det var opp til meg, skal mannen som er inne i sin tredje periode som Celtic-manager ha sagt nylig.