Anyone for Derby, lads?(foto: derby, twitter)

Remember me, lads? Selvfølgelig. Vi tipper Rooney har sin egen hotline inn til Old Trafford og skal utnytte linken som Derby-manager. På mandag regner Rooney med å supplere troppen med en United-spiller.

Teden Mengi har ambisjoner som strekker langt utover bunnproppen i Championship, Derby, men med 15 Premier League 2 kamper forrige sesong, og nå 7 så langt i denne sesongen, må lista legges på et realistisk nivå.

Når du i tillegg får muligheten til å coaches av en av de virkelig store United-legendene, da er Derby et fullgodt alternativ.

Ifølge Teamtalk satser Rooney på at 18-åringen, med førstelagsdebuten hos United i 2020 mot LASK, ender opp på Pride Park Stadium.

Midtstopper Mengi trenger boltreplass for å utvikle seg videre i den retningen United ønsker, men som ikke kan tilby. Derby skal være løsningen. Ifølge den engelske avisen venter medisinsk test på mandag med en kjapp signatur før Deadline Day går over i en vanlig tirsdag.

Vi begynner å ane at Derby kan bli det nye farmerlaget til Manchester United, der unggutta sendes til daddy Rooney for å spille seg voksne før retur til Old Trafford.

Oppdatert:

Les: Den var det for Martin Samuelsen i England i denne omgangen