Kommer nok til å gjøre Zidane grinete. (foto: united, twitter)

På mandag renner tiden ut for United. Dagen etter våkner vi opp til troppen Solskjær disponerer de neste månedene. Er det opp til Wayne Rooney, blir ikke Jadon Sancho å se på Old Trafford.

United-ikonet Rooney har begynt å klimpre ukentlig på tastaturet hos The Sunday Times. Jobben hans er å analysere Premier League fra sin sofa.

-Jadon Sancho er en toppspiller, men jeg syntes det er underlig at han har vært Manchester Uniteds transfer-prioritet, begynner Rooney.

Les: Glem Werner, glem Havertz, her er sommerens beste signering

Hva er problemet, Wayne?

-Hvorfor vurdere å betale rundt 100 millioner pund for talent man allerede har i troppen? United har Marcus Rashford og Anthony Martial, og hva vil Sanchos ankomst gjøre for Mason Greenwood som spiller i samme posisjon og har samme alder?

Talent man allerede har i troppen.

Så hva er løsningen for Solskjær?

-Jeg ville heller rette 100 millioner pund mot Harry Kane. Ja, å få Kane fra Tottenham vil være vanskelig, kanskje umulig, men United skal alltid jobbe med å hente de aller beste spillerne, og Kane er akkurat det Ole Gunnar Solskjær har bruk for, kommer det fra Rooney.

Les på Engelske klubber: Slapp av United-supportere, ikke noe på gang

For Rooney er en spiller som Kane komplementær med resten av troppen, med Sancho kan det bli uorden. Han er hvertfall ikke i tvil om hvor han hadde plassert pengene.

Les: På lørdag kunne Manchester United stryke nok et navn fra ønskelista