Skal ikke gå i samme hastverksfelle som tidligere.

Wolverhampton har hatt full fokus på søndagens oppgjør mot Fulham. Vel, med deadline day på mandag, har det lurt noen overgangsspøkelser i gangene. Når giganter som Manchester United blir desperate de siste timene av overgangsvinduet, kan det fort ende med at en nøkkelspiller skifter arbeidsgiver.

Raul Jimenez har i lengre tid vært linket til United og Juventus. Den meksikanske landslagsspilleren har vært et funn for Nuno Santo. Forrige sesong sto han i 55 kamper og dro til med solide 27 scoringer og 10 assists.

På lørdag kunne Ed Wooward sette en strek over navnet til Jimenez blant de mange målene United kontinuerlig jobber med.

Les: United kvittet seg med spilleren som danker ut Bruno Fernandes

Wolverhampton kunne fornøyde og med en god dose lettelse bekrefte at Jimenez har troen på prosjektet hos ulvene og forplikter seg til bære drakta til sommeren 2024.

Forrige sesongs Player of the Year, er tydelig på at mulighetene Wolverhampton har gitt ham skal betales tilbake.

Les på Engelske klubber: Ancelotti har allerede fått ut dobbelt av det Zidane klarte på 14 kamper

-Jeg er henrykt over å være her i denne store klubben. Siden jeg var liten gutt har jeg bare ønsket å spille. Klubben ga meg all tillit og mulighet til å være en viktig spiller på topp. Det krevde ikke mye overtalelse. Det var enkelt for meg å si ja, fordi siden begynnelsen, dette er det jeg har lett etter, sier Jimenez til klubbens hjemmeside.

Vi vet ikke hvor langt United var kommet i prosessen med å nærme seg Jimenez, men for oss skriker prestasjonene, mentaliteten og blø-for-drakta-til-evig-tid-innstillingen til oss som United-materiale.

Vi gratulerer Wolverhampton med fire nye år.

Les: Høyt spill i Manchester: Kan takke ja til bud på 300 millioner for å oppnå noe større