(c) Bilde New York City FC: Ronny Deila

Det var heldigvis ikke seriekamp som New York City tapte i natt, det var første kamp i kvartfinalen i CONCACAFS mesterliga. Starten på serien har vært trist for Ronny Deila med to strake tap og dermed 0 poeng. – På lørdag tar de imot Dallas i den tredje kampen i MLS, en kamp New York City bør vinne av hensyn til Deilas videre ansettelse.

York City tapte 0-1 mot UANL Tigres. – Dermed blir det et tøft returoppgjør om seks dager i Mexico.

«Det ser tøft ut, men det er så absolutt muligheter. Oppgjøret lever», sa Deila på pressekonferansen etter kampen.

Les: Dortmund slipper Jadon Sancho

New York spilte en god 1. omgang og skapte flere store muligheter, men klarte ikke få hull på byllen.

«Jeg syntes vi spilte en veldig bra 1. omgang. Det var helt utrolig at vi ikke gjorde mål. Den omgangen var jeg veldig fornøyd med»

Tidligere QPR-spiller Eduardo Vargas ble matchvinner med sin returscoring etter 93 minutter. André-Pierre Gignac skjøt mot mål, NYCFC-målvakt Sean Johnson reddet, og på returen pirket Vargas inn kampens eneste mål.

«I den andre omgangen sluttet vi å spille. Vi slo bare langt og klarte ikke holde ballen i laget. Jeg er skuffet over de siste 45 minuttene»

Dermed har Deila gått på tre strake tap som NYCFC-trener etter en god start med to seirer i Concacafs mesterliga for tre uker siden. I tillegg har de ikke scoret i de tre kampene.

Les på Popidol: Eksen til Ronaldo deler intim fotobok

Neste kamp i MLS for New York City FC er hjemme mot FC Dallas, den spilles på lørdag