Ronaldo med pynt.

Siden Cristiano Ronaldo kom til Juventus har han sørget for 55 mål på 77 kamper og løftet klubbens popularitet til nye høyder. – Når hans kjæreste Georgina Rodriguez ser etter et sted å bo i Paris starter selvsagt spekulasjonene.

Kan det være at Ronaldo forlater Juventus til fordel for Paris Saint-Germain etter denne sesongen?

Ifølge Diario Gol har Cristiano Ronaldo (35) en klar plan for hvordan han skal avslutte karrieren. Han vil vinne Champions League en siste gang – da vil han tilbake til Sporting i Portugal og spille sine aller siste kamper der.

Problemet akkurat nå: Det ser ikke ut til at Juventus er på vei mot noen Champions League-tittel med det første.

Les: Quique Setien har tapt garderoben

Forrige sesong ble de eliminert i kvartfinalen mot Ajax. Denne sesongen har de havnet bakpå allerede i åttedelsfinalen, der de tapte den første kampen (0-1) borte mot Lyon forrige uke.

Hvordan tok Ronaldo det? Ikke bra.

Allerede ved halvtid var han ekstremt frustrert og et fjernsynskamera plukket opp hvordan han ga inn sine lagkamerater i en samtale med Paolo Dybala: «Vi får ingen hjelp fra midtbanen, vi blir helt alene der ute …»

Les: Tuttosport: Zlatan stikker fra Milan

Kjærestens ønske
Kontrakten med Juventus løper til sommeren 2022, men flere medier melder at Ronaldo vil vurdere et trekk allerede etter denne sesongen hvis det ikke er noen Champions League-tittel.

Og da bør Paris Saint-Germain være parat.

Diario Gol opplyser at Ronaldo allerede har hatt samtaler med PSG-eier Nasser Al-Khelaifi og i tillegg har kjæresten Georgina Rodriguez (26) begynt å lete etter hus i den franske hovedstaden.

“Hun drømmer om å flytte til Paris. Det er en by der hun kunne utvikle sin modellkarrière”

Svaret på spørsmålet om PSG har råd til Cristiano Ronaldo, som er verdsatt til 750 millioner kroner og tjener rundt 300 millioner kroner i året i Juventus er JA. Likevel kan det tenkes de velger å avlaste Neymar til Barcelona for å lage plass.