Gareth Bale

Hva ville skje med stakkars Real Madrid etter at deres store stjerne og fem ganger gullballvinner Cristiano Ronaldo byttet til Juventus. – Hylekoret startet å vokse i sommer og kravet var at minst en av de store målscorerne måtte på plass.

Angrepsspillerne som var igjen Karim Benzema og Gareth Bale var over middagshøyden og burde selges mens de fortsatt kunne få noe for dem. – Ifølge ekspertene er vi nå i baklengsland.

Hva med å dra opp det store sjekkheftet og kjøpe,Ciro Immobile: Lazio (40 mål 2018), Harry Kane: Tottenham (38 mål 2018), Robert Lewandowski: Bayern München (36 mål 2018 ) eller Mohammed Salah: Liverpool (43 mål 2018).

Ingenting skjedde og i går, viste det seg enda en gang at det ikke var så farlig egentlig, Karim Benzema og Gareth Bale herjet med Leganes og det helt uten Ronaldo.

Real Madrid er i støttet og leder La Liga med full pot etter tre kamper, Barcelona møter Huesca senere idag og er klare favoritter. Trolig har de begge ni poeng i løpet av kvelden.

Les: Rett fra fengsel til kamp mot Lionel Messi og Barcelona

Den evige treer i La Liga Atletico Madrid har ikke startet årets sesong like bra som de avsluttet forrige, i går tapte de 2 – 0 mot Celta og ligger på en stusslig 10. plass. Celta ligger på andre. (Frem til i kveld)

Ronaldo målløs

I Serie A var det oppgjør mellom Parma og Juventus, det var et forholdsvis slapt Juventus som vant 1 – 2, Cristiano Ronaldo kom ikke på scoringslista, målene var det Mario Mandzukic, Blaise Matuidi og Gervinho som stod for.

Ronaldo spilt 270 minutter med Serie A-fotball uten å score. Men det står ikke på forsøkene – portugiseren er den spilleren i topp fem-ligaene med soleklart flest avslutninger uten å score mål (23), ifølge statistikktjenesten Opta.

Parma Calcio 1913 – Juventus 1-2
Serie A
2′ 0-1 Mario Mandzukic
33′ 1-1 Gervinho
58′ 1-2 Blaise Matuidi

Serieleder Real Madrid

Real Madrid spratt opp i tabelltopp med sesongens tredje seier av tre mulige etter 4-1-seier mot Leganés.

De satte også klubb-rekord i antall pasninger i en ligakamp. Laget slo hele 798 suksessfulle pasninger på de 90 minuttene seg i mellom.

Gareth Bale ga Real Madrid ledelsen etter et drøyt kvarter, mens Carrillo utlignet på straffe etter 24 minutter. Formsterke Karim Benzema scoret to ganger etter pause og punkterte kampen.

Les: Liverpool har aldri startet Premier League så bra

Benzema har dermed scoret mot samtlige lag han har spilt mot i spansk 1. divisjon (33). 2–1 kom etter en VAR-avgjørelse. Først ble Benzemas mål annullert fordi franskmannen var for ivrig i en duell med Jonathan Silva, men etter å ha sett TV-repriser, godkjente dommeren målet.

Etter en drøy time var Benzema på farten igjen etter samspill med Luka Modric. Sergio Ramos satte inn 4–1 på straffe fem minutter senere.

Real Madrid – Leganes 4-1
La Liga
17′ 1-0 Gareth Bale
24′ 1-1 Guido Carrillo
48′ 2-1 Karim Benzema
61′ 3-1 Karim Benzema
66′ 4-1 Sergio Ramos