Please, gi meg også dribleferdigheter! (foto: alisson, twitter)

Det var en arbeidsseier for Liverpool denne gangen, da de tidligere idag møtte Leicester til dyst. For ikke lenge siden hentet Alisson fra Roma og dermed skulle de være kvitt fomling mellom stengene, men slik gikk det ikke.

Liverpool var på besøk på King Power Stadion og Leicester og slet seg til en 1 – 2 seier, for første gang har de full pott de første fire kampene og topper Premier League med 12 poeng.

Les: Rett fra fengsel til kamp mot Lionel Messi og Barcelona

Det var et meget selvsikkert Liverpool som vi så idag, overraskelsen ble ekstra stor da det igjen var en keepertabbe som ble sentral. En som har fått en flying start på sesongen er Sadio Mane som har satt mål i hver eneste kamp så langt.

Allerede etter 10 minutter kom Andrew Robertson igjennom på høyresiden og sendte ballen til Sadio Mane som resolutt satte ballen i hjørnet. 1 – 0.

Med bare sekunder igjen av overtid i første omgang fikk Liverpool hjørnespart som James Milner utførte perfekt. Han fant en relativt umarkert Roberto Firmino som sørget for 2 – 0.

Leicester klarte å heve seg i andre omgang og det ble skapt flere gode muligheter, men det var en keepertabbe som etter 63 minutter sørget for utligning.

Er du keeper kan du ta ballen med henna!

Liverpool keeper Alisson løp og mot hjørneflagget og skulle drible av James Maddison, noe som selvsagt skar seg. James spilte inn til Rachid Ghezzal som satte inn Leicesters eneste mål. Man skulle tro Liverpool var ferdige med keepertabber nå som Loris Karius er sendt til Tyrkia.

Resten av kampen klarte Liverpool å tette bak, hjemmelaget kom ikke til noen avslutninger de den siste halvtimen.

Leicester – Liverpool 1-2
Premier League
10′ 0-1 Sadio Mané
45′ 0-2 Roberto Firmino
63′ 1-2 Rachid Ghezzal