Stilstudie.

Hele Cristiano Ronaldo sin merkevare er bygget opp omkring at han spiller med drakt nummer 7. CR7 er for de som ikke har fattet det enda en kombinasjon mellom navn og drakt. – Hans 337 millioner fans på Instagram vet å kjøpe hans produkter som spenner fra parfyme til underbukser og klokker.

Premier League vet hvor viktig drakt nummer 7 er, det gjør også Manchester United og Edinson Cavani som faktisk spiller med nummer syv på ryggen.

Cristiano Ronaldo skal spille med nummer 7 den kommende sesongen og det takker han nå Edinson Cavani for.

Egentlig kan ikke nummer endres i Premier League etter at sesongen er i gang.

Les: Rafael Benítez prøver å finne James Rodriguez sin på-knapp

Samtidig har Cavani, tidligere nummer 7, tatt over nummer 21, som Daniel James hadde før han skrev under for Leeds. Det er nummeret Cavani har brukt for det uruguayanske landslaget.

«Jeg var ikke sikker på om det gikk an å ha nummer 7 igjen, så jeg retter en stor takk til Edi (Cavani) for denne utrolige gesten» sier Ronaldo.

Forrige uke kom sjokknyheten om at Ronaldo returnerer til Manchester United, tolv år etter han forlot klubben til fordel for Real Madrid. – Umiddelbart etter nyheten sprakk startet mange å lure på hva med draktnummer 7?.

Ifølge engelske medier var det liten sannsynlighet for at Ronaldo kom til å få lov til bruke nummer 7 denne sesongen, siden Cavani var registret med det. Det ble skrevet at enten måtte spissen forlate klubben, eller så måtte United få en spesialdispensasjon av Premier League

Draktnummer 7 er et ikonisk nummer i Manchester United. Legender som George Best, Bryan Robson, Eric Cantona og David Beckham har brukt nummeret tidligere.

Etter landslagspausen blir første gang det blir mulig å se Ronaldo tilbake i nummer 7 i United, i hjemmekampen mot Newcastle lørdag 11. september.

I portugiserens første periode i klubben brukte Ronaldo som kjent også nummer 7. I løpet av de seks sesongene spilte Ronaldo 292 kamper og scoret 118 mål for rødtrøyene.

Manchester United har allerede startet å trykke penger, med sin nye nummer 7.

Les: ESPN: Ronaldo har null påvirkning på Haaland-planen

Ronaldo har signert en toårskontrakt med opsjon på ytterligere ett år i Manchester United. Klubben betaler Juventus rundt 300 millioner kroner for 36-åringen.