Min ball. (foto: dortmund, twitter)

Ronaldo-hysteriet har såvidt begynt i den røde delen av Manchester. Sir Alex sin hjemvendte sønn har returnert til Old Trafford for minst to sesonger, noe som får oss til å tro at senterforward-posisjonen er dekket. Ifølge ESPNs kilde har United fortsatt blikket fast rettet mot toppmålet neste sommer.

Da aktiveres som kjent utkjøpsklausulen til Erling Haaland (som nå også leverer på landslaget!!) på rundt 75 millioner euro. Manchester City, Real Madrid, Bayern München og PSG er alle forventet å flokke seg rundt Dortmund-spilleren når dette skjer.

Les: United-supporterne fikk en skikkelig forsmak på hva de kan vente seg

Men hva med United etter at Ronaldo-muligheten dumpet ned i fanget på dem? Etter å ha hentet Sancho og Varane, måtte ifølge ESPN de 15 millioner euroene til Juventus hentes utenom det opprinnelige overgangsbudsjettet.

Når muligheten bød seg, og Ronaldo i tillegg skal ha vært i samtaler med byrival City, da måtte United bare slå til.

(foto: united, twitter)

Men hva med Erling Haaland?

Ifølge ulike kilder til ESPN er tilbakemeldingen klar om at Ronaldo-overgangen og hans solide sugerør inn i lønnskassa ikke vil få noen påvirkning på planen for neste års signering: Erling Haaland er og blir toppmålet for United.

Les: Spilleren som fikk André Villas-Boas fly forbanna er klar for Championship

Greenwood, Ronaldo og Haaland på topp hos Manchester United… Virker litt i overkant crowded, men som Solskjær sa da han ble spurt av Sky Sports om planen sin for Ronaldo:

-Det vil være kamper hvor vi spiller med to eller tre oppe foran.

Solskjær holder fortsatt en hånd på skulderen til Haaland.

Say no more.

Les: Donny van de Beek ble nektet exit