Ihuga samler av rekorder, kan miste én av dem i Serie A allerede i år. (foto: united, twitter)

På lørdag mot Leicester trengte Manchester United virkelig en Ronaldo som i sluttminuttene avgjorde kampen. CR7 tok aldri denne rollen, og overlot jobben til Jamie Vardy hos de blå, som banket inn 3-2 scoringen minuttet etter at Rashford hadde utlignet for United.

Nå vet vi ikke hva agent Jorge Mendes mente om lørdagens kamp, men at klienten hans fortjener sin sjette Ballon d´Or for 2021, det er Mendes ikke i tvil om.

Les: «Vi ga ham en mulighet til å vise seg frem på banen. Han scoret 20 mål og nå har vi problemer med å forlenge kontrakten hans»

Faktisk hevder agenten at dette året fortjener Ronaldo prisen mer enn noen gang tidligere.

Selv om Ronaldo kun har hevet Coppa Italia-trofeet i 2021, mener Mendes at summen av alt taler for portugiseren.

-Tallene og statistikken som er linket til navnet Cristiano Ronaldo taler for seg selv. Etter min mening nok til å gi ham nok en Ballon d´Or. Den absolutt bemerkelsesverdige totalen på 115 mål for det portugisiske landslaget gir ham en historisk rekord i verden. I år tok han denne femten år gamle rekorden som gjør at han kan plusse på å være toppscoreren i profesjonell fotballs historie, begynner Jorge Mendes til France Football.

The no-brownie man.

-Alle disse prestasjonene som representerer det største i fotballens historie, bør være avgjørende når trofeet skal deles ut, når han fortsetter å vise at han er – uten tvil – den beste fotballspilleren i verdenshistorien, maler Mendes videre.

Les på Engelske sider: Så mye skal Newcastle handle for i januar

Blir aldri mett på å kunne rive av seg skjorta.. (foto: united, twitter)

-Det stemmer at det er en individuell pris, men ikke glem at Cristiano Ronaldo var toppscorer i den krevende Serie A og at han også var toppscorer i EM-sluttspillet. Han holder rekorden for scoringer i Champions League og han er den eneste spilleren i verden som har vunnet alt i tre ligaer med største mulige konkurranse, som det er i England, Italia og Spania, avslutter Mendes.

Vel, ikke helt.

-I en alder av 36, med en absolutt unik kontinuitet, dedikasjon og en fenomenal evne til å overkomme vanskeligheter, er året Ballon d´Or-vinner Cristiano Ronaldo. For meg har han aldri fortjent den så mye som nå, avslutter Mendes.

Noen der ute som ikke er enige med Mendes?

Les: Michael Laudrup kåret til den største siden 1896