Dusan Vlahovic

Uttalelsene til Fiorentina president Rocco Commisso er som musikk i ørene til sportsdirektører i storklubber over hele Europa. – De vet nå at racet er i gang!.

Det siste året har vært utrolig for den 21 år gamle serbiske spissen Dusan Vlahovic, han har gjennom fantastisk spill i Serie A rotet opp en virvelvind av interesse. I sommer var alle eksperter sikre på at Fiorentina ikke ville klare å holde på sin komet, men så ble han med uttalelser som «Firenze og Fiorentina er mitt hjem!».

Les: Haaland tilbake på scoringstokt!

I sommer dro frierne hjem med halen mellom beina og Fiorentina regnet med at de skulle lande en ny avtale, men den gang ei.

Partene har imidlertid ikke kommet til noen enighet og nå innrømmer en frustrert Fiorentina-president Rocco Commisso til Financial Times at klubben fra Firenze kan miste deres stjernespiller gratis når avtalen hans går ut sommeren 2023.

  • «Vi ga ham en mulighet til å vise seg frem på banen. Han scoret 20 mål og nå har vi problemer med å forlenge kontrakten hans» sier Commisso.

Dermed kan klubben fort føle seg tvunget til å selge spissen allerede neste sommer. Liverpool er for øvrig på ballen og skal være klar med et januartilbud.

Les på Popidol: Wanda Nara har sluttet å følge Icardi på Instagram, som er anklaget for utroskap!