Cristiano Ronaldo med årets mål i Champions League. Foto: Valerio Pennicino

Den portugisiske fotballstjernen tyr til Instagram-kontoen sin, etter han nok engang testet positivt på koronaviruset.

Cristiano Ronaldo har nok en gang testet positivt på coronaviruset, og mister derfor storkampen mot Lionel Messi og Barcelona i Champions League. Nå bekrefter klubben hans at Cristiano Ronaldo ikke spiller i kveldens kamp mot FC Barcelona i Champions League.

Onsdag la angriperen ut et bilde på Instagram, hvor meldingen var klar: «Føler meg bra og frisk!» Det skyldes en ny positivt koronatest, som også holder han ute i kampen mot Barcelona i kveld.

LES: Bild: David Alaba sier nei

Det rapporteres om at Ronaldo er fri for symptomer. Og hovedpersonen reagerer på testingen, med en ny kommentar under bildet på sin Instagram-kontoen: «PCR ER BULLSHIT!»

Saken fortsetter under bildet

PCR står for Polymerase Chain Reaction og slår fast om det er corona-gener i prøven, som gjerne tas ved bruk av en vattpinne.

Portugiseren er krystallklar i sine uttalelser, hvor han absolutt burde ha fått spille kampen i kveld. Like etter på har stjernespilleren fjernet meldingen, som visstnok har skapt store reaksjoner på sosiale medier.

LES: Spansk storklubb takket ja

Det er bare drøye to uker siden han testet positivt, og har lenge slit med å finne på noe utenom fotballen. Ettersom han har vært isolert. Juventus-stjernene testet seg i forkant av onsdagens kamp, og det er altså denne testen Ronaldo skal ha testet positivt på.