Solskjær har gitt ballkunstneren frie tøyler - med stor suksess.

Hos Portugal er det én megastjerne som vanlig. Cristiano Ronaldo både krever statusen hos Portugal – og leverer. For José Mourinho kan dette portugisiske landslaget slå samtlige, men da må midtbanebrikken til Manchester United se å komme seg på jobb.

For United-supporterne som er vant til at Bruno Fernandes ta kommandoen over midtbanen og ledelsen av United-angrepet fra første kamp på balløya, blir det noe merkelig tamt i EM.

Les: Denne gangen blir Max Aarons en del av «noe større»

Jose Mourinho nøyer seg ikke med å lure, men smeller ut at Fernandes må se å skjerpe seg.

– Portugal på sitt beste kan slå alle, men vi trenger å spille med elleve spillere. I disse to kampene har Bruno Fernandes vært på banen, men har ikke spilt, begynner Mourinho til talkSPORT.

På banen, men har ikke spilt.

– Jeg håper han viser seg frem mot Frankrike, fordi han er en spiller med utrolig potensial. Han kan sentre, han kan score, han kan skaffe straffer, han kan score straffer og han kan score frispark. Han har mye å gi, men i de to første kampene har han ikke vært der.

Les på Popidol: Metallica feirer sitt eget album «The Black Album» med en coverplate

– Portugal har tre fantastiske angrepsspillere. Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo og Diogo Jota, fortsetter Mourinho, som etterlyser linken fra midtbanen til de tre på topp.

-Vi trenger den linken, men frem til nå har ikke Bruno spilt, brummer Mourinho.

Forsvinner Portugal ut etter gruppespillet, er det liten tvil om hvem som blir pekt på som syndebukken hos Roma-manageren.

Vant til frie tøyler. (foto: united, twitter)

Vi tror en nesten ugjenkjennelig Bruno Fernandes ganske enkelt er utsatt for CR7-effekten. Fra rollen hos United der kampbildet, kreativiteten og intuisjonen til Fernandes langt på vei påvirker dynamikken i angrepet, virker det som Cristianos hunger etter å være den største stjerna hemmer Fernandes.

Vi håper Solskjær og gjengen virkelig tenker gjennom hva en CR7 på et historisk Old Trafford-comeback kan gjøre med spillere som Fernandes.

Les: Tilbyr Ronaldo retur til «drømmens teater» og fantasilønn