Ronald Koeman og Joan Laporta

Sparkingen av Barcelona manager Ronald Koeman etter hvert som det kommer frem flere detaljer begynner å se ganske stykt ut. – Det er alltid et spørsmål om etterlønn og den nederlandske manageren har ikke tenkt til å gi med dørene.

Sport.es siterer journalist Lluis Canut, som er nær nær Koeman: «Barcelonas bønn om at han skal ta en utbetaling som er lavere enn de enorme €12 millionene han har krav på har blitt avvist».

Les: Spørs om ikke Nuno Santo ble grundig lurt

«Han ønsker å ta alt opp til den siste centen.»

«Det er 12 millioner, men jeg vil klargjøre at dette ikke har noe å gjøre med pengene som ble betalt til det nederlandske forbundet [for å signere ham], det var fem millioner euro som Barcelona betalte med en gang».

«Jeg vet ikke om dette tallet på 12 millioner inkluderer det som må betales for hans tekniske team eller om det bare er ham, tatt i betraktning at han godtok å forsinke 45 prosent av lønnen forrige sesong på grunn av pandemien.»

Canut hevdet at Barças administrerende direktør Ferran Reverter ga et første tilbud til Koeman som antas å være i området 7 og 8 millioner euro, men klubbens tidligere midtbanespiller nekter å gå inn i slike forhandlinger».

«I de første samtalene de hadde ba de ham ta et kutt på rundt 7 eller 8 millioner, langt fra de 12 de må betale ham.»

Det er en kontrakt signert av begge sider, ikke av det nåværende styret, men det er en anerkjent kontrakt og den må betales.»

Koeman ble sparket som Barcelona-sjef onsdag etter et 1-0-tap mot Rayo Vallecano i La Liga.

Sergi Barjuan er nå klubbens midlertidige manager, det gikk ikke noe bedre, Barcelona spilte til en frustrerende 1-1 uavgjort mot Alaves på Camp Nou.

Les på Engelske Klubber: Conte klar for Tottenham!

Den legendariske tidligere midtbanespilleren Xavi er sterkt tippet til å bli den neste sjefen, men den spanske verdenscupvinneren er fortsatt bundet til en toårskontrakt med Qatar-laget, Al Sadd.