Mohamed Salah, Ramy Abbas, Michael Edwards og Julian Ward koser seg skikkelig selv uten damer ved bordet

Det er først neste sommer at kontrakten til Mohamed Salah og Liverpool går ut på dato, men egentlig i hele år har forhandlinger pågått om en forlengelse. – Det har vært mye kritikk rettet mot den egyptiske superstjernen for at han krever for mye i lønn og tilsvarende kritikk mot Liverpool at de ikke bare gjør alt for å forlenge.

Naturlig nok er Mohamed Salah sin agent Ramy Abbas en viktig del av forhandlingene og på torsdag da Salah mottok prisen for årets spiller i Premier League torsdag, kåret av fotballjournalistene, var Abbas + 1.

For noen uker siden rykket Mohamed Salah ut etter pengekritikken og sa at en forlengelse dreier seg om veldig mye mer enn penger, vi tror dette mye mer handler om manager Jürgen Klopp.

Les: Jürgen Klopp og Liverpool med svært gode nyheter før sesonginnspurten!

Etter Jürgen Klopp forlenget med Liverpool har signalene om Mohamed Salah som fortsatt ikke har skrevet under på en ny kontrakt blitt stadig mer positive.

Bildet av bordet til Salah forteller engelsk presse alt de trenger å vite om fremtiden på Anfield. – Det var strålende stemning og smil rundt bordet. Mohamed Salah, Ramy Abbas, Liverpools sportsdirektør Michael Edwards og hans etterfølger Julian Ward storkoste seg og med det «bekreftet» en forlengelse er på gang.

Liverpool skal være veldig ivrig etter å få stjernen til å signere en ny avtale, men er ikke villig til å knuse klubbens lønnsstruktur for å få kontrakten i land.

Les: Storopprydding på gang hos Tottenham

Salahs kontrakt med Liverpool går ut sommeren 2023 og for å unngå spekulasjoner og unødvendig støy, ville det vært optimalt om en avtale helst var på plass kort tid etter sesongslutt.

Egypteren og Liverpool kjemper på alle fronter denne våren. Klubben skal spille både Champions League-finale og FA-cupfinale. Den henger også med i kampen om ligatittelen.

Liverpool har allerede vunnet ligacupen denne sesongen. – Liverpool har fortsatt mulighet til å vinne QUADRUPLE noe som aldri før har skjedd i England.