Ikke gode venner

Det ser ikke lyst ut for den tidligere Manchester City spissen i Roma, han har et meget anstrengt forhold til manager Paulo Fonseca. Avstanden mellom stjernespissen og den portugisiske manageren ble ifølge Sky Sport Italia veldig tydelig, da bosnieren mot sin vilje ble skilt fra lagkameratene på trening i dag.

Dzeko kom tilbake til trening i Trigoria i dag, men han var ikke velkommen til å bli med i gruppen som forbereder seg til kampen mot Hellas Verona på søndag. – Det er et tydelig signal fra manageren at deres kjølige forhold ikke er over og 34 åringens tid i Roma snart er over.

Les: Nytt stjernepar João Felix og Luis Suárez

West Ham skal være interessert, men den interessen er ikke gjensidig, Carlo Ancelotti i Everton derimot skal stå høyt på ønskelisten.

Det er ingenting som tyder på at Paulo Fonseca ikke kan levere varene så langt har scoret syv mål i 15 Serie A-kamper for La Lupa denne sesongen, og har absolutt bidratt til at Roma befinner seg på tredjeplassen etter 19 kamper.

Den totale sammenbruddet skjedde etter tapet i Coppa Italia mot Spezia, det var ikke bare var det et ydmykende tap på banen, men de ville uansett røket ut for å ha gjort seks bytter i stedet for de fem som tillatt. – På grunn av denne tabben ble Roma lagleder Gianluca Gomber og Global Sport Officer Manolo Zubiria.

Corriere dello Sport og Gazzetta dello Sport, skriver at det var en meget var anspent konfrontasjon på Trigoria-treningsøkten dagen etter. Dzeko og Pellegrini snakket på vegne av troppen og krevde Gombars retur og så eskalerte det derfra. Spillerne tok også opp det elendige resultatet og pekte på flere taktiske feil som manager Finseca hadde gjort.

Paulo Fonseca sin jobb skal også henge i en tynn tråd en tråd som ble litt tykkere i helgen da de vant 4 – 3 over Spezia. Etter kampen nektet Fonseca å svare på Dzeko-spørsmål og ville ikke kommentere hvorfor han ikke var i troppen.

Les på F7: 100 år med automatiske telefonsentraler