to gode venner

Den evige treer Atlético Madrid har nå syv poengs ledelse til nærmeste utforer Real Madrid etter de snudde til 3-1-seier i søndagens hjemmekamp mot Valencia. – Og ikke bare det de har en kamp mindre spilt også. 21 år gamle João Felix har denne sesongen funnet seg til rette i den spanske hovedstaden, han var før han meldte overgang fra Benfica sommeren 2019 på alle de store klubbene sin shortlist.

Atlético Madrid endte med å vinne budkampen ved å klaske hele 127,2 millioner euro på bordet overfor den portugisiske klubben, spansk presse var raskt ute og mente det var penger ut av vinduet. – Etter 34 år gamle Luis Suárez kom fra Barcelona i sommer har samtlige kritikere endret mening. Ikke bare har Luis Suárez fått en «ny vår», spansk fotball har fått et nytt stjernepar. !

Les: The Telegraph: Frank Lampard har pakket bagen

Atlético Madrid tok imot Valencia på storslåtte Wanda Metropolitano søndag kveld. Uros Racic ga gjestene en tidlig ledelse, men João Felix utlignet før pause. I 2. omgang sørget Luis Suárez og Angel Correa for at alle poengene ble igjen i hovedstaden.

Atlético er sju poeng foran Real Madrid og ti foran Barcelona, som slo Elche 2-0 uten utestengte Linel Messi. Frenkie de Jong scoret i slutten av første omgang og la opp til Riqui Puigs scoring rett før full tid.

– Vi har hevet oss siden årsskiftet. Vi har spilt bare bortekamper i ligaen og vunnet alle, sa de Jong.

Barcelona tok sin fjerde serieseier på rad. Messi sonet den siste kampen av utelukkelsen han ble ilagt da han ble utvist for å slå en motspiller.

Barcelona er ett poeng foran fjerdeplasserte Sevilla.

Atlético Madrid har spilt en kamp færre enn sine tre nærmeste rivaler, to færre enn de seks neste.

Les på F7: Martin Ødegaard returnerer til Real Madrid først når Zinedine Zidane er borte