Roma snakker med Liverpool om angrepsspiller

"Happy place" Xherdan Shaqiri
Top Article ad

Roma har fått nei takk på ganske mange av sine forespørsler og har klokelig vendt oppmerksomheten i retning av Xherdan Shaqiri. Nå skal de ha startet samtaler om en overgang for angriperen.

Shaqiri meldte seg til tjeneste for Reds fra Stoke i 2018, men har startet bare 13 Premier League-kamper siden han kom. – Den italienske journalisten Gianluca Di Marzio har rapportert at Roma har åpnet samtaler med Liverpool om en overgang.

Les: «Fenomet fra Norge» med hat-trick i debuten

Serie A-gigantene ønsker 28-åringen på lån med opsjon på å kjøpe til sommeren. – Shaqiri hadde signert en femårskontrakt etter at han kom til Merseyside, og det er rapportert at Liverpool ikke vil la ham reise på billig.

Faktisk sies Klopp å ha advart Shaqiris agent om at han ikke får lov til å forlate klubben når de nærmer seg en første Premier League-tittel, slik at Roma kan ha det vanskelig for å prøve å få mannen sin.

Liverpool, som er vertskap for Manchester United på i dag, er for øyeblikket 14 poeng klare på toppen av tabellen og Klopp ønsker å holde troppen intakt.

Les på Popidol: Pearl Jam kommer med nytt album og gjett hvilket land coverbildet er tatt