Robin Olsen

Den svenske landslagskeeperen har hatt litt av en reise siden han forlot trygge Malmö i 2015. Kontinuerlig på overgang eller utleie jobber 32-åringen for å få fotfeste i verdens tøffeste liga.

Olsen ble hentet til Roma i 2018, men klarte ikke å etablerte seg som førstevalg. Dette har bragt svensken på utleie til Everton, Sheffield United og nå denne sesongen Aston Villa.

Les: Den rykende ferske Manchester United-manageren har fått sitt første NEI fra klubbledelsen

Hos Steven Gerrard har det blitt lite å gjøre, med den argentinske landslagsskeeperen Emiliano Martinez som det udiskutable førstevalg og skadefri. Dette hindrer ikke Olsen fra å ønske seg mer hos Villa. Ifølge Football-Italia og Football-Insider forhandler keeperen og Villa om en permanent avtale når leieavtalen løper ut til sommeren.

Og Roma? Ifølge det Football-Italia har Roma signalisert at Villa kan skaffe seg den svenske landslagskeeperen for rundt 33 millioner kroner.

Olsen. (foto: villa, twitter)

Les på Engelske klubber: Putter 110 millioner inn i potten for å kjøpe Premier League-klubb

Signerer Olsen med Villa vet han godt at han spiller andrefiolin bak Martinez, men forholdene hos Gerrard er tydeligvis så bra at han er klar for å etablere seg i vente-på-spilletid-modus.

(fra transfermarkt)

Les: Stuart Baxter får sparken