Stuart Baxter

Medlemmer av Bastionen, supporterklubben til Lyn husker sikkert «gode gamle dager» da klubben hadde Atle Brynestad som «sugar daddy» og råd til å ha Stuart Baxter som hovedtrener i en kort periode på begynnelsen av 2000-talllet.

Den skotske manageren har i tillegg til å lede en klubb nord i Oslo også ledet en rekke klubber i Sverige, Japan, Sør Afrika og landslagssjef for Finland. Han har også hatt ansvaret for U21 landslaget til England.

Les: Den rykende ferske Manchester United-manageren har fått sitt første NEI fra klubbledelsen

Nå gjenstår det bare papirarbeidet i følge Soccer Laduma før han får sparken for Kaizer Chiefs.

Stuart Baxter, tok over som manager for den sørafrikanske klubben Kaizer Chiefs i juni i fjor. Etter nesten ett år på posten ser det ikke ut til at det blir en fortsettelse for engelskmannen i klubben. – Assistenttrenerne Arthur Zwane og Dillion Sheppard skal lede laget resten av sesongen.

Les på Engelske klubber: Putter 110 millioner inn i potten for å kjøpe Premier League-klubb

Baxter hadde i utgangspunktet en avtale frem til 2023 med opsjon på forlengelse med to år, men ser nå ut til å se seg om etter en ny arbeidsgiver.

Baxter har tidligere også vært basert på Chiefs mellom 2012 og 2015. Chiefs ligger for tiden på fjerdeplass i den sørafrikanske toppligaen. I fjor endte klubben på åttende plass.