(foto: groeningen, twitter)

Nederlenderen var elsket og fotballhatet. Han var briljant, en skikkelig sytebass, skuespiller og en fotballdødlig avslutter. 36-åringen forlot tre av de fem beste ligaene etter en runde hos Chelsea, Real Madrid og ti år i Bayern. Hos Bundesliga-giganten blir han husket som en av de virkelig store. 144 scoringer og 101 assists på 309 kamper i rødt sier det meste om posisjonen nederlenderen opparbeidet seg hos erkerival-nasjonen fra Cruyff/Beckenbauer-tiden.

På søndag skulle Robben surfe på gammel storhet og hylles som en fotballhelt i comeback´et i Eredivisie for sin første klubb, Groningen – mot sin andre klubb, PSV.

Litt av en historie! Her var alt duket for et Robben-show.

Les: Real Madrid fjerner alle spor av Gareth Bale

29 minutter ble spilt, og Robben fikk ristet av seg måneder med fravær fra kamparenaen. Så smalt det skikkelig.

-Det ver det verst tenkelige scenariet jeg kunne se for meg, sier Robben ifølge Reuters.

Smellet kom ikke foran mål, men fra baksiden av låret, noe som sender 36-åringen til skanning på tirsdag for å bli klokere på skadeomfanget.

Les på Engelske klubber: Gary Neville varsler trøbbel for Manchester United

29 minutter som ble starten på slutten?

-Det skjedde, og jeg kan ikke gjøre noe med det nå. Det er ikke tiden for å gjemme seg bort i et hjørne. Dere er ikke kvitt meg ennå, sier Robben oppløftende til seg selv.

Veteranens kontrakt løper til sommeren 2021. Vi skal ikke sette noen negative tanker i hodet på Robben, men det kan holde hardt med å få det 30. minuttet før det er slutt, en gang for alle.

Vi heier på deg, Arjen!

Les: Cavani ringte og ba om verdens mest usannsylige overgang