Fiks det, Barnett.

Det er ikke tvil lenger, selv om Gareth Bale fremdeles er på kontrakt med Real Madrid, fjernes nå alle tegn på at han er en del av klubben. – Real Madrid og spesielt manager Zinedine Zidane vil ikke ha noe med Gareth Bale å gjøre og motsatt det er ikke mye kjærlighet å spore fra den walisiske superstjernen heller.

Bale kom tilbake fra tjeneste for sitt land for fem dager siden og erklærte han ikke kunne trene på grunn av et slag i kneet, det var forsåvidt bra for på treningssentret i Valdebebas er alle tegn til Bale fjernet. – Han har måttet trene for seg selv om er ikke en del av Zinedine Zidane sine felles treningsøkter. De som følger med kan god fortelle at Bale trener knallhardt om dagen, trolig for å være klar for en ny klubb, kanskje Manchester United.

Les: Solskjær overbevist! Bale sparker Sancho av tronen i Uniteds sommerjakt

Real Madrid tar ikke lenger Bale med i betraktningen. Hans skjorte henger ikke ute lenger i klubbbutikken, utstillingen hopper fra Luka Modrics nr. 10 til Marcelos No.12. Bale har ikke en gang blitt brukt til å markedsføre det nye Real Madrid-drakten. Karim Benzema, Marcelo, Sergio Ramos og Marco Asensio dukker opp. Men det er ingen tegn til Bale.

Det har ikke engang noen bilder av ham på Valdebebas. Han har vært på treningsstudioet, men ingen bilder av ham ligger ute, til tross for at han har trent på studio sammen med blant andre Isco. Den eneste gangen han dukker opp innimellon er gjennom spillernes innlegg på sosiale medier.

Les: Bertrand Traore drømte om Spania, men returnerer istedenfor til Premier League

Den «kalde krigen» kan fortsette i 21 dager til, hvis ikke blir Real Madrid drassende med Gareth Bale frem til neste vindu.