Hater nok å innrømme det, men Liverpool kan bli de største ever. (foto: united, twitter)

United-ikon og fotballprater, Ferdinand har lenge hørt om unge Oedegaard, men har også noen tanker om hvordan 22-åringen på Emirates Stadion kan skape uorden i Arsenal-sakene.

Ferdinands bekymring er ikke Ødegaard, men Emile Smith Rowe.

Les: Krise kan spare Manchester United for flere hundre millioner for fantastisk høyreving

20-åringen har skaffet seg fem Premier League-kamper fra start, i en periode der Arsenal har snudd svalestupet nedover på tabellen og har levert en håndfull overbevisende kamper på rad.

Smith Rowe har vist seg å være kanskje den største vitamininnsprøytingen Arteta har satt i angrepet sitt. Fire seire og én uavgjort med 20-åringen på banen bekrefter dette.

Derfor blir Ferdinand noe betenkt når Arteta hentet inn Martin Ødegaard, som er tiltenkt noe av den samme rollen som Smith Rowe.

-Jeg har hørt om denne gutten (Oedegaard) i lang tid nå. Han hadde et bra utleieopphold hos Sociedad og gjorde det virkelig sterkt. Han har potensiale, 100 prosent. Det handler om at Mikel Arteta får utnyttet det… Det som bekymrer meg er at han kommer inn og kan ta en spiller som Emile Smith Rowes posisjon. Det ville gjøre meg helt ødelagt. Han har kommet inn og gjort uvirkelige ting. Han bringer assists, han bringer ro inn i spillet til Arsenal. Med måten han spiller på, er han spilleren som kunne ha spilt for Arsenal i flere generasjoner tilbake, filosofierer Ferdinand ifølge Teamtalk.

Les: Har fått tilbudet Real Madrid ikke kan matche

-Så jeg håper han (Oedegaard) ikke kommer inn og på en måte stanser utviklingen hans (Smith Rowe), avslutter Ferdinand.

Som legger til at han også gleder seg til å se the kid fra Real Madrid på banen for Arsenal.

Vi tipper Mikel Arteta har en god plan for begge unge spillere. Men når du henter Ødegaard på leie for 21 millioner, da er ikke det som benkevarmer.

Les: The Times: Betaler 21 millioner for Martin Ødegaard