Valgets kvaler. (foto: ramos, twitter)

Real er ute av Copa del Rey, Zidane er ute med korona, Sergio Ramos er fortsatt ikke fornøyd med hva klubben han har tjent siden 2005 har å tilby. Mauricio Pochettino akter å utnytte kaoset i kulissene hos La Liga-giganten.

Vi ønsker ikke å se Sergio Ramos forlate San Bernabeu denne sommeren – på denne måten – men klokka tikker rasende kjapt uten at Real og kapteinen har kommet til enighet. Det har vært rykter om at toppklubber i Premier League har vurdert scenariet med oksen Ramos i midtforsvaret sitt, men vi klarer ikke helt å se for oss varmblodige Ramos tilbringe hele sesonger med vinterfotball på balløya. Paris, derimot, det blir noe helt annet.

Les: Mourinho slipper ikke unna FA Cupen

Ramos står siden januar fritt til å forhandle med andre klubber. Nå hevder spanske Onda Cero at PSG har skjøvet et tilbud over bordet som overgår alt det Real kan tilby 34-åringen: 3-års kontrakt med 15 millioner euro i årslønn.

Nå skal Real-presidenten til slutt ha strukket seg til å tilby Ramos en 2-års kontrakt, men inkludert et kraftig koronakutt i lønna. Etter så mye surr i forhandlingene har vi sluttet å tro på at Ramos blir på sin post for enhver pris.

Vi kan ikke skjønne annet enn at Prosjekt Pochettino og PSGs oljefond virker fristende. Det vil si, hvis han fikser å spille på samme lag som sin tidligere så bitre rival Neymar.

Les: Krise kan spare Manchester United for flere hundre millioner for fantastisk høyreving