Ble dessverre en buklanding. (foto: ronaldo, twitter)

Det har vært en blytung uke for superduperstjernen Cristiano Ronaldo. Sist vi sjekket var fotball en lagsport, men portugiseren er blitt tildelt stor del av skylda for at Juventus forsvant ut av Champions League etter tap mot Porto.

27 scoringer på 32 kamper så langt i sesongen forteller historien om en 36-åring som fortsatt leverer, men når Juventus årlig sender over 300 millioner kroner fra lønnsbudsjettet til Ronaldos konto, da har spilleren selv lagt lista for leveransene. Så når Ronaldo ble hentet til Torino for å hente Champions League-trofeet som den ubestridte kongen av Mesternes Mester, da må Ronaldo tåle å få skylda.

Les: Mot alle odds: Manchester United i samtaler med Raiola om overgang

Juventus ute av Champions League, Juventus utenfor rekkevidde til Serie A-titlen. Da blir den tredje sesongen med Ronaldo i Torino ikke annet enn en fotballkatastrofe.

Selv før Porto sendte Juventus på CL-gangen, spant ryktene om at Juventus blir tvunget til å kutte kostnader, der Ronaldo var det eneste lønnskuttet som virkelig monner. Men hvilken klubb kan ta på seg – med åpne øyne – en lønnsforpliktelse på over 300 millioner kroner for en 36-åring som ikke lenger kan avgjøre de viktigste kampene «på egenhånd»?

Ifølge den spanske journalisten Josep Pederol, er agent Jorge Mendes godt i gang med samtaler med Real Madrid.

Les på F7: Ny liga av helter snart på TV

Det skal være snakk om en uformell kontakt med Florentino Perez, der Mendes lodder stemningen for en Ronaldo-retur til San Bernabeu.

Ressurs eller blylodd?(foto: juventus, twitter)

Det skal være liten tvil om hvilken stjerne Ronaldo har hos Zinedine Zidane, men når Real-manageren har fått pepper denne sesongen for å gi unggutta for lite tillit og at generasjonsskiftet tar for lang tid, blir det helt fotballgalskap å trekke inn og legge om spillet rundt Ronaldo.

Sorry, vi digger spilleren CR7, men en retur til Real Madrid vil for klubben bli som «å pisse i buksa for å holde seg varm». Gevinsten er kortsiktig og kostnaden ubehagelig stor.

Les: Angel Di Maria har signert og får Lionel Messi som spesialoppgave