Coach. (foto: united, twitter)

Den alltid tilstedeværende Mino Raiolo er igjen i prat med Ed Woodward og gjengen. Det har vært langt mellom de hyggelige samtalene etter at Raiola har gjort sitt for å skape uro rundt Paul Pogba, og det som har vist seg som et ekstremt surt United-tap av Haaland før Dortmund godtok betingelsene til agenten.

Men i fotballens verden er det å være pragmatisk en dyd. Prinsippet om å aldri mer la seg involvere i en overgang der Raiolo styrer showet, er gyldig helt frem til neste gang et United-mål har italieneren som agent.

Les: På kollisjonskurs hos Sheffield United

Det jobbest intenst med en løsning på keeperfronten hos United. Dean Henderson har kommet for å bli, David de Gea nærmer seg slutten på Old Trafford-reisen. På torsdag sto Solskjær overfor en 22-åring som gjorde jobben mot United. 1-1 mellom United og AC Milan gir den italienske klubben et godt utgangspunkt. Samme mann som kun slapp Amad Diallo forbi seg, er keeperen som har bragt United og Raiolo «på talefot med hverandre».

Mino Raiola

Ifølge journalisten Duncan Castle er spillet om snart free agent Gianluigi Donnarumma godt i gang.

-Vår info tilsier at både Manchester United og Chelsea har vært i samtaler med Raiola om Donnarumma, sier Castle til Transfer Window Podcast.

Les på F7: Danmark åpner når alle over 50 år er vaksinert

Som også advarer om hva som følger med i kjølevannet av en Donnarumma-overgang.

-Det er en mulighet for en av klubbene å sikre Donnarumma på en langtidskontrakt uten overgangssum. Ledsaget av honoraret Raiola forventer og ønsker seg for en free transfer av en så valuable asset, kommer det fra Castle.

(foto: donnarumma, twitter)

Vi legger til at Ed Woodward må ta med i regnestykket at han tvinges til å forholde seg til Raiola hver gang Donnarumma møter motstand fra manager, direktør, kantinemedarbeideren eller han som fikser gressmatta på Carrington…

Les: Sven-Göran Eriksson endelig på vei tilbake til balløya