På tide å hente inn den franske midtstopper-krigeren? (foto: united, twitter)

Han har vært på banen for Bundesligas nestbeste lag i 24 kamper denne sesongen. Julian Nagelsman gjør alt for å holde fast på midtstopperbautaen, men når Manchester United, Liverpool og Chelsea alle står og tripper, skal det holde hardt for RB Leipzig-manageren.

Det er ikke noe nytt at Dayot Upamecano linkes til Manchester United, for selv om franskmannen ble lekt med på Old Trafford i oktober i fjor, blir 22-åringen vurdert som et av de aller største midtstoppertalentene i verden.

Les: Zidane gir Hazard det motsatte av «The Bale-treatment»

Upamecano har selv åpnet for at det kommer et skifte, men har holdt tilbake om når. I sommer gjøres utkjøpsklausul-knappen på 45 millioner euro tilgjengelig. Ifølge en engelsk recruitment expert passer 22-åringen perfekt til United (og Liverpool), så motivasjonen for å betale det som må til allerede i januar kan være høy. Ifølge tyske SportBild er det stor mulighet for at en Upamecano-overgang til rundt 60 millioner euro gjennomføres i januar.

Les: Everton skaffer seg angrepsspiller fra verdens beste klubb

Skal vi tro rekrutteringseksperten David Webb, bør Manchester United (eller Liverpool) være klubben som sikrer seg signaturen til den franske landslagsspilleren.

Vi lar Webb, tidligere sjef for rekrutteringen hos Tottenham da Mauricio Pochettino regjerte, sjef for rekrutteringen hos Bournemouth og inntil nå nylig director of football operations hos Huddersfield tegne og forklare.

-En spiller jeg vil anbefale (for Manchester United og Liverpool) er Dayot Upamecano, en spiller jeg har kjent til i lengre tid. Han fikk gjennombruddet da han ble hentet fra Valencienes til RB Salzburg. Jeg så ham først spille for Frankrikes U17-landslag. Han har utviklet seg til å bli en topp midtstopper med riktig fysikk og han er veldig komfortabel med ballen. Han er en spiller som virkelig liker å forsvare, noe du ikke ser så ofte i moderne fotball. Han har disse old-fashioned krigertrekkene, forteller David Webb ifølge Sky Sports.

God gammeldags krigeregenskaper. Er det bare vi som får noen assosiasjoner til Rio Ferdinand?

Eric Bailly har våknet til i midten hos Manchester United, men skal Solskjær bygge fundamentet som gir grunnlaget for mer enn andreplasser og semifinaleplasser, anbefaler den tidligere rekrutteringssjefen hos Tottenham at Upamecano is the One.

Les: Everton skaffer seg angrepsspiller fra verdens beste klubb