Fra tiden da Conte slapp chileneren inn på kamparenaen. (foto: inter, twitter)

Da Ole Gunnar Solskjær overtok som midlertidig manager høsten 2018 arvet han nyinnkjøpt superstjerne Alexis Sanchez som i flere år hadde vært genial for Arsenal. – Lønna var gigantisk og resultatene, vel de var så dårlige at etter Manchester United fikk ordnet med et utlån til Inter Milan ba han fansen om unnskyldning.

Nå er det ifølge InterLive regjerende Serie A mestre som ønsker å sende den chilenske stafettpinnen videre, eller som de skriver: «Håper å kvitte seg med Alexis Sanchez».

Les: Real Madrid jakter Paris Saint-Germain stjerne

Chileneren ble først lånt ut fra Manchester United til Inter Milan, før han i september i fjor kom på en gratis overgang, en overgang som åpnet opp plass til nye spillere på Old Trafford. 32-åringen var med å vinner serien sammen med Inter Milan og han viste i glimt gammel storhet, men skader og påfølgende manglende motivasjon har plaget han.

Det er to klubber som skal være interessert til tross for at Sanchez bare har spilt 24 minutter denne sesongen. Han spilte mot Bologna for en uke siden og noterte seg for en målgivende pasning. Manager Simone Inzaghi sier han gradvis skal øke spilletiden fremover.

Les: Etter krisestarten hoster Juventus opp et gigantbudsjett. Først ut engelsk landslagsmidtbanespiller!

Real Betis og Sevilla er begge i dialog med Inter Milan for å få til en overgang allerede i januar.