Årets mest overraskende sponsornyhet er overraskende på to måter, for det første tror vi ikke operagåere er de som i størst grad drikker energidrikker og Den Norske Opera har aldri, gjennomført et sportsarrangement.

Vel en gang må være den første for alt, som en del av avtalen hvor Red Bull blir hovedsponsor og det innebærer flere millioner kroner skal det arrangeres «Red Bull Cliff Diving» fra operataket 15 august i år.

Les: Liverpool nærmer seg tysk sensasjon

Red Bull sponser Operaen Den Norske Opera og Ballett har inngått samarbeidsavtale med Red Bull som hovedsponsor. Som en del av avtalen inngår Operaens første idrettsarrangement. 15. august arrangeres det klippestup fra operataket i serien Red Bull Cliff Diving.

I fjor var det i oktober: RED BULL MUSIC FESTIVAL: LEMAITRE i Operaen et arrangement som var utsolgt. – Red Bull som eier en rekke fotballklubber og som er kjent for å sponse spektakulære hendelser som å stupe fra fjell eller kjøre motorsykler på vann har siden 2018 gradvis satset mer på musikk også for eldre målgrupper.

Les på Popidol: Man skjønner James Bond blir rimelig mørk når Billie Eilish lager tittellåta