Timo.Werner. Matthias Ginter. Kai Havertz. Jonathan Tah

Liverpool har en god stund brukt alle triks i boka for å sikre seg den tyske sensasjonen Timo Werner, nå skal Red Bull Leipzig være på glid. – Den tyske storklubben bruker så mye tid på å forsvare seg mot en strøm av klubber som vil kjøpe han ut av utkjøpsklausulen på 50 millioner euro at de nå kryper til korset og godtar et fremtidig salg.

Don Balon skriver at samtaler har avansert de siste dagene over et sommerbytte til Anfield. – Liverpool manager Jurgen Klopp har pekt på Timo Werner som erstatter for Sadio Mane. Senegal spissen er så sterkt ønsket av Real Madrid at de er villige til å legge nesten 200 millioner euro på bordet.

Les: Juventus selger unik Serie A spiller

Werner har scoret 84 mål på 139 kamper for Leipzig, inkludert 23 mål på 25 kamper denne sesongen, hans utgangsklausul som er på bare 50 millioner euro vil nå langt etter de har solgt Mane videre for fire ganger den summen.

Rapporter tidligere denne måneden hevdet Werner hadde stoppen en overgang til Anfield sommeren 2019 på grunn av frykt for lite spilletid. Vi skjønner frykten når man ser den etablerte fronttrioen til Liverpool: Mane, Roberto Firmino og Mohamed Salah.

Imidlertid vil 23-åringen finne en åpenbar vei inn til på laget med Manes høyprofilerte avgang, selv om mannen som er på banen for å bli kronet som Årets spiller, vil etterlate noen betydelige sko å fylle.

Les på Popdiol: Kjøpt for 2500 kroner og 25 baller! – Er nå verdt 300 millioner

Når vi snakker om Werners flytting til Anfield, vil en overgang uten tvil glede Naby Keita, som som har ønsket høyt at tidligere lagkamerat fra Leipzig bli med ham på Anfield.

Da Teamtalk snakket med han i fjor, sa den guineanske midtbanespilleren: «Vi spilte veldig bra sammen i Leipzig, og han var en av mine beste venner der.

«Det er klart: hvis han er på farten, vil jeg be Timo om å bli med oss ​​her på Liverpool.»

Les: Björndahl klar för Örebro SK