Real Madrid vil benytte 1,1 milliarder kroners utkjøpsklausul

Lautaro Martinez

Real Madrid ønsker å aktivere Lautaro Martinez utkjøpsklausul på 111 millioner euro hos Inter Milan, konkurransen om en av de mest etterspurte spillerne i verden, koker ned til hvilken klubb som klarer friste argentineren.

Etter en likegyldig første sesong for Inter Milan har det formelig gnistret i fotballskoene denne sesongen. – Gjengangere i argentinsk presse har vært overskrifter som «Udyret våkner» «supermann» og «sorprendente» (fantastisk)

Les: Kylian Mbappe får mammut lønn

Den tidligere Racing Club spilleren har dannet et dødelig angreps-partnerskap med Romelu Lukaku, og scoret 11 mål i sine 20 Serie A-kamper.

Formen hans – kombinert med hans skandaløse naturtalent og teft – har naturlig vekket storklubber med enorme lommebøker.

Vi har allerede skrevet om Barcelona som har øremerket Martinez som en potensiell erstatter for Luis Suarez, men Blaugrana kan bli slått av deres evige rivaler Real Madrid.

I følge den argentinske publikasjonen TyC Sports, er Los Blancos klare til å aktivere Martinez ‘frigjøringsklausul på 111 millioner euro og de har allerede startet flørtingen og frister med en lønn på 14 millioner euro pr år.

Før Martinez gikk til Inter Milan for 25 millioner euro, fortalte han at Real hadde vist interesse for ham allerede da.

«Jeg har hatt mange tilbud, og de [Madrid] ville snakke med meg,» sa han per AS.

Skulle avtalen materialiseres, kan det imidlertid bety slutten for Luka Jovic, med den serbiske spissen som sliter med å finne formen, men gitt det faktum at Jovic fremdeles bare er 22 og Karim Benzema nærmer seg skumringsårene i karrieren, kan den tidligere mannen fra Eintracht Frankfurt ha en liten sjanse til å bli igjen i Real Madrid selv med storkjøp i sommer.

Hvis Jovic skulle bli, ville det være interessant å se hvordan Real Madrid manager Zinedine Zidane ville klare å sjonglere tre spisser i klubben og holde dem alle lykkelige.

Les: Markus Henriksen debuterte med seier