Trenge ikke at andre forteller hvor god du er. (foto: milan, twitter)

Luka Jovic har oppholdt seg i fryseboksen på kontoret til Zidane denne sesongen, med bare 260 minutter på banen. Forrige uke ble det klart at 23-åringen skulle «hjem» til Eintracht Frankfurt på utleie. AC Milan var også frempå for å hente senterforwarden for å sikre bredden inn mot Serie A-tittel, men Jovic skal ha sagt høflig nei.

Det er tyske Bild som hevder at Jovic fikk muligheten til å reise til toppen av Serie A og spille med Zlatan den store (og ikke minst Jens Petter Hauge). En perfekt mulighet for Jovic, skulle vi tro. Ifølge Bild sto Zlatan i veien.

Les: Manchester United har nå tre spillere som avgjør

Den tyske avisen hevder 39-åringen med 13 scoringer på 13 kamper denne sesongen rett og slett er for sterk. Jovic flyktet fra Real på jakt etter spilletid, og innså at han risikerte å sitte på benken og vente på at 39-åringen skulle trenge en pause.

Les på F7: Martin Ødegaard returnerer til Real Madrid først når Zinedine Zidane er borte

Dette var nok en riktig avgjørelse av Jovic, som fikk umiddelbart debut for Eintracht og takket med 2 scoringer på 28 minutter. Vi tipper Zlatan såvidt leer på et øyelokk når han hører om Jovics frykt. Självklart, kan vi nesten høre det komme fra supersvensken.

Les: ESPN: I boks for Martin Ødegaard