Har sikkert hjulpet Pogba å få inn en dansende søramerikaner blant alle disse stive engelskmennene. (foto: united, twitter)

Liverpool har nettopp gått på en skikkelig 0-1 smell på Anfield. Det betyr at de regjerende mesterne har to scoringer og 3 poeng på de siste 5 Premier League-kampene. Dette var kamper der forrige sesongs Liverpool sendte sin offensive horde og nådeløst knuste all motstand. Kikker vi på ligatabellen i dag, er det en annen klubb som har tatt over dette drivet.

Her ser vi et Manchester United som heller ikke er til å kjenne igjen, men med positivt fortegn. Vi har rådført oss med United-ikon, fotballpensjonist og Derby-manager, Wayne Rooney, om hva i huleste som har skjedd på Old Trafford. Han trekker frem spesielt to nye spillere og én som har gjenoppstått fra fotballasken.

-Over de siste årene har ikke Manchester United vært i stand til å kjempe om tittelen, men nå er troppen sterk nok. Bruno Fernandes har virkelig hjulpet, det har Cavani også med vinnermentaliteten sin, og troppen er god nok til å kjempe om tittelen, sier Rooney til TalkSport.

Fernandes har virkelig hjulpet, Cavani har sprøytet inn vinnermentalitet. Og den siste?

-For seks uker siden sa jeg til trenerne her i klubben (Derby) at jeg tror United vinner ligaen. Sånn ser jeg det fortsatt, og Paul Pogba kommer til å spille en stor rolle i det. Klubben har hentet spillere med vinner-mentalitet, og det vil ta vekk noe av presset fra Paul, så han istedet kan gjøre det han gjør best og vise sine kvaliteter på banen, avslutter Derby-manageren.

Når Pogba kan gjøre det han gjør best.

Det lukter titler, skal vi tro Rooney. Og det gjør vi jo.

Les: Skikkelig Fight Club på Anfield