Reinier Jesus

Real Madrid vil fullføre signeringen av Reinier Jesus fra Flamengo når han fyller 18 år 19. januar. Alle avtalene er på plass mellom begge klubber og midtbanespilleren allerede. – Det er en stor fjær i hatten for den sportslige ledelsen i klubben, Jesus er et stortalent som sammenlignes med Kaka og vi kjenner jo alle den historien.

Los Blancos vil vente til sin 18-årsdag med å fullføre signeringen for å unngå å komme i trøbbel med FIFA om kjøp av mindreårige spillere. Barcelona, Atletico Madrid, Manchester City og Paris Saint-Germain var også interessert i brasilianeren.

Les: Manchester United er i ferd med å få en ny keeperstjerne

Real Madrid vil betale Reiniers frigjøringsklausul på 30 millioner euro etter at den ble redusert fra 70 millioner euro ved signering av sin nye kontrakt med Flamengo.

Reinier vil i utgangspunktet bli en del av Real Madrids Castilla lag, som blir coachet av Raúl González Blanco , i stedet for å gå rett inn i seniortroppen. 17-åringen har selv droppet hint i det siste med å kommentere Real Madrid-spillere på sosiale medier de siste dagene .