Fra ett av tre store øyeblikk. (foto: real, twitter)

Iscos ønske om å forlate Real Madrid kommet som en overraskelse, men ingen var mer overrasket over hans beslutning enn sjefene på Santiago Bernabéu. En litt snurt kommentar var. «Han svarte ikke på telefonen hele sommeren, og nå …»

Realiteten er at Real Madrid ble tatt på sengen av nyheten om at Isco ville gå videre. I sommer var de ekstremt forsiktige på overgangsmarkedet, spillere forlot klubben, men på kjøpssiden var det full brems.

Les: Zlatan får muligheten til et usannsynlig comeback

Noen spillere forlenget sine kontrakter, men andre – Isco inkludert – var ikke oppe til diskusjon internt, klubben pekte bare på kontrakten deres da de ble spurt om deres fremtid.

Den meget spesielle presidenten i Real Madrid Florentino Perez mener at «big business» skal gjennomføres om sommeren, en exit for Isco i januar vil trolig ikke føre til en umiddelbar erstatter. Real Madrid manager Zinedine Zidane og Isco har ikke akkurat et problemfritt forhold, allerede ser vi at han heller velger Lucas Vazquez, Sergio Ramos og til og med Luka Modric før Isco (og Marcelo).

Faktisk var han på vei ut døra allerede i 2016 han hadde til og med samtaler med Mauricio Pochettino om en overgang til Tottenham Hotspur. – Mange mener at Isco sitt ønske om å slutte ytterligere svekker statusen til både Real Madrid som en god klubb å være i og Zinedine Zidane. – De som liker å sette odds på managere kan med rimelig stor sikkerhet sette penger på at innen neste høst er den en ny manager i Real Madrid.

Les på F7: Misfornøyde tross lave strømpriser

Real Madrid er ute og kjøre denne sesongen, men ikke så ille ute som Barcelona som befinner seg langt nede på tabellen. – For øyeblikket leder Real Sociedad med 23 poeng sanket på 10 kamper Atlético Madrid ligger på andreplass med 20 poeng og to kamper mindre spilt, på tredje finner du Villarreal med 19 poeng og 10 kamper. Helt nede på fjerdeplass er Real Madrid. De har sanket 17 poeng på 9 kamper.