Tåkete, men klar tale fra Zidane. (foto: real madrid)

Når Sky Tyskland slenger rundt seg med påstander om overgangsprosesser, har vi lært å lytte. Alle signaler fra England har indikert at Isco er på vei til Premier League i januar, med Everton og Arsenal som de mest ivrige. Nå ser det ut som Zidane har helt andre planer.

Det var en periode der Christian Eriksen var så sterkt linket til en Real Madrid-overgang, at dansken selv knapt klarte å konsentrere seg om jobben hos Tottenham. Real kom aldri med tilbudet, Eriksens stjerne startet en dalende kurven i London – og fortsatte hos Antonio Conte.

Les: Frister med Kevin de Bruyne og litt over en milliard

Eriksen anno 2020/21 er alt annet stjernemateriale (når han ikke har på seg den danske landslagsdrakta). Likevel, ifølge Sky Tyskland, skremmer ikke dette Zidane. Sportskanalen hevder Real Madrid og Inter Milan har gjennomført samtaler om en mulig byttehandel som involvererer Isco og Christian Eriksen.

Real har satt markedsverdien på Isco til rundt 70 millioner euro, mens Inter måtte ut med 30 millioner euro da Eriksen ble hentet fra Nord-London for 10 måneder siden. Dette betyr at det fortsatt er et stykke igjen før klubbene skal bli enige om en handel, men at Eriksen er ønsket av Zidane – som selv niholder seg i managerstolen – kommer som en gedigen overraskelse.

Les: Solskjærs genistrek