Kanskje en 34-åring er løsningen? (foto: united, twitter)

Hva er best for en ung keeper? Stå hver bidige kamp og ha alt ansvar gjennom en lang og tøff sesong, eller å bruke tid sammen med en av verdens beste keepere for å lære. Ole Gunnar Solskjær har tydeligvis tatt valget for Dean Henderson.

Mens vi alle venter på at den hjemkalte keepersønnen Henderson igjen skal ut på leieopphold for å skaffe seg spilletid, virker det som Solskjær ikke viker fra planen United la da de hentet inn 23-åringen etter en supersesong hos Sheffield United.

Les: Frister med Kevin de Bruyne og litt over en milliard

-Dean vil gjerne bli å spille for Manchester United. Han trener godt og har blitt mer moden. Han trener med det jeg mener er en av verdens beste keepere. Dean har potensialet til å bli en av de beste keeperne i verden. Det er god konkurranse mellom de to keeperne, og vi har mange kamper resten av året hvor han kan få sjansen, sier Solskjær til Sky Sports.

Les på Engelske klubber: Barcelonas ekstreme talent ber om Premier League-spill

Vi er overbevist om at Solskjær kommer til å ta hensyn til at Henderson trenger kamper for å bligjøre Gareth Southgate før EM i sommer. Henderson blir, får sine kamper, pusher David de Gea og drar til seg kunnskap fra spanjolen – og United har to briljante keepere som sammen skaper trygghet for forsvaret.

Blir nr. 1 skadet, hopper nr. 2 – som holder nr. 1 nivå – inn. En situasjon de aller fleste klubbene i Europa må misunne United. Bare spør Jürgen Klopp.

Ganske enkelt genialt, Solskjær.

Les: Dortmund må ha en «kjøpe alle som Manchester United vil ha» strategi