Alexis Mac Allister

Real Madrid har en av verdens beste midtbaner, og veteranene Luka Modric og Toni Kroos har gjort jobben år ut og år inn. Lua Modrick kom fra Tottenham i 2012 og Toni Kroos fra Bayern München to år senere.

Begge er på utgående kontrakter, men det synes ikke bekymre noen. – Manager Carlo Ancelotti har flere ganger sagt at så snart Champions League finalen mot Borussia Dortmund er over skal detaljene i nye kontrakter diskuteres.

Les: Prisen Manchester United har satt på Jadon Sancho begynner å bli imponerende

Likevel en langsiktig erstatter eller to skal på plass. Sky Sports kommer idag tilbake til rykter som har gått en stund, nemlig at Real Madrid er mer enn litt interessert i Liverpools argentinske midtbanespiller Alexis Mac Allister. 25 åringen har bare vært i den engelske klubben i et drøyt år.

Real sies å se Mac Allister som en langsiktig erstatter for Luka Modric og Toni Kroos, men samtidig er argentineren på en lang kontrakt med Liverpool til 2028.

Mac Allister har totalt sju mål og sju assists på 46 kamper for Liverpool. Han har også bakgrunn fra Brighton & Hove Albion i Europa.

Les på Sportsrevyen: Viktor Hovland klatrer på PGA-rankingen igjen