Mats Hummels og Jadon Sancho skal ut.

Mens Borussia Dortmund er i finalen i Champions League med god hjelp av Jadon Sancho er hans moderklubb ikke engang kvalifisert til neste års turnering.

Den engelske venstrevingen har blomstret opp i sin gamleklubb etter at han var utfryst av Manchester United manager Erik ten Hag. – Hans prestasjoner i Bundesliga beviser langt på vei noe vi alle har mistenkt en god stund at «stjerner blir dårligere på Old Trafford».

Utrolig: Borussia Dortmund håver inn mer euros hvis de TAPER Champions League-finalen!

Borussia Dortmund som solgte Jadon Sancho til Manchester United for 85 millioner euro sommeren 2021 vil veldig gjerne beholde Sancho videre etter utløp av låneavtalen.

På Old Trafford er stemningen heller dyster om dagen, manglende Champions League kvalifisering fører til et kraftig lønnskutt for alle, inkludert Jadon Sancho selv om han er på lån.

Les: Den dårligste Manchester United sesongen i Premier Leagues historie fører til kraftig lønnskutt

Manchester United avsluttet en tøff ligasesong denne helgen med å beseire Brighton & Hove Albion på bortebane, og endte til slutt på åttendeplass i Premier League.

Manchester Uniteds siste kamp for sesongen er lørdag mot Manchester City på Wembley i FA-cupfinalen.

Sky Sports melder at Jadon Sancho må ta et stort lønnskutt hvis han blir værende på Old Trafford, ved et eventuelt lån til en ny klubb og hvis han blir solgt til Borussia Dortmund og må skrive kontrakt med den tyske storklubben.

Engelskmannen tjener angivelig 275.000 pund, over 3,6 millioner kroner i uken, noe Dortmund verken kan eller vil betale. Desssuten Manchester United har fått med seg hvordan Jadon Sancho sin form har løftet seg. – Fra å være villige til å nesten gi bort spilleren skal prisen nå være oppe i 70 millioner euro.

Verst tenkelige scenario er at Jadon Sancho må bli værende på Old Trafford samtidig som Erik ten Hag ved et mirakel ikke får sparken. – Den nederlandse managere kommer helt klart til å fryse ut 24 åringen igjen.

Les på Sportsrevyen: Viktor Hovland klatrer på PGA-rankingen igjen