Har funnet svaret.

Real Madrid ønsker å hente Manchester United sin stjernekeeper David de Gea til Bernabeu. – La Liga-gigantene har jaget den spanske stopperen i mer enn fem år, de signert ham nesten i 2015, men en forsinkelse i nødvendig papirarbeid forhindret overgangen.

De Gea signerte en ny kontrakt med Red Devils tilbake i september, men med en nedadgående formkurve de siste ukene kan United være villig til å innkassere på et salg etter endt sesong.

Les: David De Gea som en nervøs gutt på sin første date

Og ifølge The Sun ville United kreve rundt 70 millioner pund for 29-åringen.

De Gea startet sin karriere hos Reals bitre rivaler Atletico før han flyttet til Manchester i 2011, han er fortsatt en av de beste keeperne i verden. Imidlertid har han gjort en rekke store feil det siste året, inkludert en utrolig dårlig klarering som gjorde det mulig for Evertons Dominic Calvert-Lewin å score sist helg.

Mange mener det er enkelt for Manchester United å «løse» sitt keeperproblem, de trenger bare å hente tilbake utlånte Dean Henderson fra Sheffield United. – Han har en meget imponerende sesong bak seg og vil ikke stå tilbake for noen, selv De Gea.

Les: Liverpool kaster seg inn i jakten på «jordanske Messi»

Det gjenstår å se om Real Madrid er villige til å betale en så høy pris som Manchester United krever, med tanke på at de for bare to år siden brukte 35 millioner pund på sin nåværende førstekeeper Thibaut Courtois i en overgang fra Chelsea.