Ole Gunnar Solskjær

Real Madrid sjefene har gitt opp å beholde deres visekaptein Raphael Varane, 28 åringen som har vært ti år i den spanske hovedstaden følte seg «krenket» av tilbudet om forlengelse og skal i tillegg ha utviklet et komplisert forhold til tidligere manager Zinedine Zidane.

Raphael Varane har rykket opp på førsteplassen på Manchester United sin kjøpsliste denne sommeren etter at Jadon Sancho endelig er på plass «hjemme» på Old Trafford. Den største skuffelsen fra sist sommers overgangsmarked var nederlandske Donny van de Beek. 24 åringen som kom fra Ajax i fjor sommer for 34 millioner euro har fortsatt nedturen i år, en skade rett før EM holdt han utenfor mesterskapet.

Les: Ohi Omoijuanfo, årets toppscorer i Eliteserien forlenger ikke med Molde

Star skriver at Real Madrid ønsker å hente nederlenderen, vi i Sporten har fått bekreftet at de har tilbudt Raphael Varane som en del av en bytteavtale.

Vil noe overraskende ha begge!

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær derimot har fortsatt tro på at Donny van de Beek på sikt kan bli en viktig spiller for dem og vil heller kjøpe Varane og låne ut Van de Beek. Sjefene på Old Trafford er så sikre de får til en overgang på Raphael Varane at de ikke trenger å sukre en deal med Real Madrid.

Les: Bruk Bedreodds når du spiller odds på fotball