Fotball og oddsspill er en spennende kombinasjon. Lite slår det å ha plassert et spill som går din vei. Samtidig vet du nok også at det ikke er enkelt å finne de beste betingelsene for det du vil spille odds på. Det er etter hvert blitt mange aktører som tilbyr fotballbetting, og oddsen du kan spille til varierer ganske mye.

Kanskje bruker du litt tid på å skaffe deg en oversikt over markedet og finne den beste oddsen for den fotballkampen du vil spille på utfallet av, men sjansen er nok like stor for at du bare setter spillet hos bookmakeren som du kjenner best fra før.

Det siste er ikke så smart, for du kan faktisk tjene noen kroner ekstra per oddsspill som ender med suksess, ved å spille hos bookmakeren som har den beste oddsbetingelsen på akkurat den kampen. Om du føler at du ikke har verken tid eller ork til å bruke tid på dette, så behøver du ikke det. Det er faktisk noen som gjør arbeidet for deg. Hos bedreodds.com har de samlet odds på utvalgte kamper hos mange bettingselskaper slik at du får en flott oversikt på ett sted.

Bedreodds gir deg oversikten du behøver – Følg med på Instagram , Twitter eller Facebook.

Det er morsomt å vinne på et oddsspill enten du har satset lite eller litt friskere. Imidlertid er det også en ting som slår dette, og det er å vinne enda mer når du vinner. Det gjør du ved å spille der oddsen er best, og det er i den forbindelse at Bedreodds blir et supert verktøy.

Enten du skal spille odds på semifinalene eller finalen i fotball-EM, eller på favorittlaget ditt i Eliteserien, er det praktisk å finne oddsen på de aktuelle kampene fra de ledende spillselskapene på samme nettsted. For tiden kan du finne odds på utvalgte kamper fra opptil 10 forskjellige bettingselskaper hos Bedreodds. Dette gjelder vinnermarkedet hvor du spille på HUB. Altså om kampen ender med hjemmeseier, uavgjort eller borteseier. For tiden finner du kamper fra EM i fotball, Eliteserien, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesligaen, Champions League og Europa League.

Sånn fungerer det

Når du avlegger nettstedet et besøk finner du menyvalgene for utvalgte kamper samt aktuelle ligaer og turneringer på venstre side. Ved å klikke på ett av disse kommer aktuelle kamper opp i midten av skjermbildet. Disse kampene har odds på utfallene HUB, og det fine med oddsen på disse er at det er den beste oddsbetingelsen hos alle bookmakerne som Bedreodds har sammenlignet odds hos. Velger du å spille via denne siden får du dermed markedets beste odds blant de bettingselskapene som er blitt sammenlignet.

Hvis du ikke har en klar formening om hvilken kamp du skal spille på før du avlegger denne nettsiden et besøk, så finner du alltid dagens oddstips øverst til høyre på siden. Samtidig får du også en oppstilling som viser forskjellen i odds hos de aktuelle bookmakerne.

Se hva du kan vinne med «min kupong»

Når du trykker på utfallet av en eller flere kamper legges dette til «min kupong», som du finner nederst til høyre på nettsiden. På denne kupongen kan du se samlet odds samt hva den potensielle utbetalingen er, før du plasserer den i markedet.

Se forskjellen i odds hos mange bookmakere

En ting som er veldig informativt med Bedreodds er oddssammenligningen. Når du velger et utfall i en kamp, kommer det opp en oddssammenligning helt øverst på midten av skjermbildet. Denne viser oddsen som de forskjellige bookmakerne tilbyr for dette utfallet, i stigende rekkefølge. Ved siden av får du også en tilsvarende sammenligning av utbetalingen fra de samme bettingselskapene for et oddsspill på 300 kroner.

Ved siden av disse to sammenligningene kan du også se hvor mye mer bookmakeren med den besteoddsbetingelsen utbetaler i prosent sammenlignet med bookmakeren med den laveste oddsen.  

Derfor er det viktig å spille hos bookmakeren med best odds

Du tenker kanskje at det egentlig ikke er så nøye hvor du spiller, men vil du sitte igjen med mer når du vinner er det det. Vil du maksimere fortjenesten din når du vinner skal du spille der du får best odds.

Et godt eksempel på dette er kvartfinalen i EM mellom Sveits og Spania, hvor de som ville spille på sveitsisk seier kunne gjøre det til odds mellom 5,00 og 5,75. Satses det 300 kroner på dette spillet vil utbetalingen fra de to bookmakerne bli på henholdsvis 1 500 og 1 725 kroner. En forskjell på hele 225 kroner for en kamp! Det vil si at bettingselskapet med den beste oddsbetingelsen tilbyr odds som er hele 15 % høyere enn spillselskapet med den laveste oddsen.

Alle vet at oddsspill aldri garanterer gevinst, men hvorfor ikke sørge for å vinne mer når du vinner? Det koster jo det samme å plassere spillet uansett hvilken bookmaker du velger, men det er lite smart å ikke gjøre det der du maksimerer fortjenesten for det samme oddsspillet. Til nettopp dette er Bedreodds verktøyet du trenger til fotballbettingen din uten at du må gjøre alt sammenligningsarbeidet selv. Test ut siden så vinner du garantert mer når du vinner!